نمایه کلیدواژه ها

آ

  • آب عارضه‌یابی و اولویت‌بندی عوامل اجرایی و مدیریتی مؤثر بر بهره‌وری آب در تولید نیشکر و ارائه راهکارهای عملی برای افزایش آن [دوره 51، شماره 1، 1399، صفحه 99-112]
  • آب مادون بحرانی شبیه‌سازی فرایند تولید نانوامولسیون اسانس روغنی آویشن با آب تحت فشار و ارزیابی خواص آن [دوره 51، شماره 4، 1399، صفحه 705-714]
  • آرایش کانال ورودی مطالعه تجربی و مدل سازی عددی جریان هوا در مخزن استوانه‌ای حاوی مواد متخلخل دانه‌ای با دو آرایش‌ مرسوم کانال‌های ورودی (H,F) [دوره 51، شماره 1، 1399، صفحه 89-97]
  • آزمون غیرمخرب طراحی، ساخت و آزمون دستگاه بافت سنج تلفیقی صوتی-ارتعاشی میوه‌ها [دوره 51، شماره 2، 1399، صفحه 295-304]
  • آزمون وعده ای تعیین اجزاء بخش آلی زباله جامد شهری در کرج و تأثیر آن بر پتانسیل تولید بیوگاز [دوره 51، شماره 1، 1399، صفحه 63-76]
  • آفت زدگی میوه مقایسه پروتکل‌های مختلف تصویربرداری تشدید مغناطیسی (MRI) از میوه به [دوره 51، شماره 3، 1399، صفحه 539-549]
  • آفلاتوکسین طراحی یک سامانه سخت افزاری جهت جداسازی پسته‌های معیوب از سالم با استفاده از شبکه‌های عصبی عمیق [دوره 51، شماره 1، 1399، صفحه 149-159]
  • آفلاتوکسین هیدرولیز اسیدی ضایعات نان برای تولید بیواتانول توسط مخمر ساکارومایسس سرویزیه (Saccharomyces cerevisiae) [دوره 51، شماره 2، 1399، صفحه 285-293]
  • آلایندگی زیست محیطی ارزیابی اثرات زیست محیطی تولید کمپوست از پسماند جامد شهری با رویکرد ارزیابی چرخه زندگی‌ (مطالعه موردی: شهر رشت) [دوره 51، شماره 1، 1399، صفحه 77-87]
  • آلودگی میکروبی فناوری تصویربرداری ابرطیفی فروسرخ نزدیک برای شناسایی آلودگی میکروبی: مطالعه موردی اشریشیاکلی در کاهو [دوره 51، شماره 3، 1399، صفحه 599-610]
  • آنالیز تفکیک حداقل مربعات جزیی فناوری تصویربرداری ابرطیفی فروسرخ نزدیک برای شناسایی آلودگی میکروبی: مطالعه موردی اشریشیاکلی در کاهو [دوره 51، شماره 3، 1399، صفحه 599-610]

ا

  • ارزیابی چرخه حیات ارزیابی چرخه زندگی و بهینه‌سازی مصرف انرژی در تولید نخود دیم در استان آذربایجان غربی [دوره 51، شماره 3، 1399، صفحه 611-628]
  • ارزیابی چرخه‌ی زندگی ارزیابی چرخه‌ی زندگی تولید سیب از دیدگاه انرژی و آلاینده‌های زیست محیطی (مطالعه‌ی موردی: شهرستان‌های ارومیه و مهاباد) [دوره 51، شماره 3، 1399، صفحه 563-569]
  • ارزیابی حسی گروه بندی کیفی روغن زیتون تولید شده در برخی از استان‌های ایران با استفاده از روش‌های کمومتریکس [دوره 51، شماره 2، 1399، صفحه 419-431]
  • ارومیه ارزیابی چرخه‌ی زندگی تولید سیب از دیدگاه انرژی و آلاینده‌های زیست محیطی (مطالعه‌ی موردی: شهرستان‌های ارومیه و مهاباد) [دوره 51، شماره 3، 1399، صفحه 563-569]
  • اسانس آویشن شبیه‌سازی فرایند تولید نانوامولسیون اسانس روغنی آویشن با آب تحت فشار و ارزیابی خواص آن [دوره 51، شماره 4، 1399، صفحه 705-714]
  • استاندارد ایزو 14051 رویکردی جدید در حسابداری جریان مواد و انرژی سامانه‌های کشاورزی: مطالعه موردی کلزا در استان اردبیل [دوره 51، شماره 4، 1399، صفحه 757-768]
  • استخراج اسیدی بهینه‌سازی استخراج پکتین از تفاله غوره با استفاده از اسید سیتریک و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی آن [دوره 51، شماره 4، 1399، صفحه 793-804]
  • استخراج سبز تولید فیتونیوزوم به عنوان سیستم لیپیدی جدید برای ریزپوشانی عصاره ساقه انگور [دوره 51، شماره 1، 1399، صفحه 183-193]
  • اسید اولئیک اصلاح نوری کامپوزیت نشاسته-اسید اولئیک به عنوان فیلم زیست‌تخریب‌پذیر در بسته‌بندی مواد غذایی [دوره 51، شماره 3، 1399، صفحه 643-654]
  • اسید چرب گروه بندی کیفی روغن زیتون تولید شده در برخی از استان‌های ایران با استفاده از روش‌های کمومتریکس [دوره 51، شماره 2، 1399، صفحه 419-431]
  • اسید سیرنجیک بررسی فعالیت آنتی‌اکسیدانی اسید گالیک، متیل گالات و اسید سیرنجیک در روغن سویا [دوره 51، شماره 3، 1399، صفحه 655-662]
  • اسید گالیک بررسی فعالیت آنتی‌اکسیدانی اسید گالیک، متیل گالات و اسید سیرنجیک در روغن سویا [دوره 51، شماره 3، 1399، صفحه 655-662]
  • اسیدوز شکمبه ای ساخت و ارزیابی یک نانوحسگر pH مبتنی بر روش طیف سنجی امپدانس الکتروشیمیایی به منظور استفاده در سامانه پایش شکمبه گاو [دوره 51، شماره 2، 1399، صفحه 235-245]
  • اعتبارسنجی متقاطع هیبرید شبکه عصبی مصنوعی با الگوریتم‌های فرااکتشافی در پیش‌بینی عملکرد نیشکر [دوره 51، شماره 3، 1399، صفحه 515-526]
  • افت از بالا تعیین فاصله مناسب بین صفحه جاذب و پوشش یک لایه در جمع‌کننده‌های خورشیدی صفحه تخت به روش عددی [دوره 51، شماره 4، 1399، صفحه 769-779]
  • الکتریسیته به‌کارگیری روش تحلیل پوششی داده‌ها به منظور کاهش میزان نهاده‌های مصرفی در تولید ذرت علوفه‌ای در شهرستان شهرکرد [دوره 51، شماره 2، 1399، صفحه 247-261]
  • الگوریتم ژنتیک مدل‌سازی و بهینه‌سازی نانوبیوسنسور الیگونوکلئوتیدی با استفاده از رویکرد مبتنی بر شبکه عصبی مصنوعی و الگوریتم ژنتیک [دوره 51، شماره 1، 1399، صفحه 171-181]
  • الگوریتم ژنتیک مدلسازی و شبیه‌سازی بیوسنسور آنزیمی برای تشخیص آفلاتوکسین B1 با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی [دوره 51، شماره 1، 1399، صفحه 23-35]
  • الگوریتم‌های فرااکتشافی هیبرید شبکه عصبی مصنوعی با الگوریتم‌های فرااکتشافی در پیش‌بینی عملکرد نیشکر [دوره 51، شماره 3، 1399، صفحه 515-526]
  • الویت بندی اولویت‌بندی روش و معیار سم‌پاشی مزارع گندم به کمک تحلیل سلسله مراتبی (AHP) [دوره 51، شماره 1، 1399، صفحه 139-148]
  • انبارمانی سیب طراحی، ساخت و آزمون دستگاه بافت سنج تلفیقی صوتی-ارتعاشی میوه‌ها [دوره 51، شماره 2، 1399، صفحه 295-304]
  • انتشارات گلخانه‌ای به‌کارگیری روش تحلیل پوششی داده‌ها به منظور کاهش میزان نهاده‌های مصرفی در تولید ذرت علوفه‌ای در شهرستان شهرکرد [دوره 51، شماره 2، 1399، صفحه 247-261]
  • اندازه ذرات بهینه‌سازی عملکرد دستگاه قرص‌ساز غیرپیوسته برای تولید قرص گوجه‌فرنگی به روش سطح پاسخ [دوره 51، شماره 1، 1399، صفحه 37-49]
  • اندازه مزرعه ارزیابی چرخه زندگی و بهینه‌سازی مصرف انرژی در تولید نخود دیم در استان آذربایجان غربی [دوره 51، شماره 3، 1399، صفحه 611-628]
  • انرژی پتانسیل جایگزینی باگاس به جای گاز طبیعی در کارخانه‌ی‌ شکر کشت و صنعت کارون و بررسی اقتصادی آن [دوره 51، شماره 1، 1399، صفحه 11-21]
  • انرژی ارزیابی چرخه‌ی زندگی تولید سیب از دیدگاه انرژی و آلاینده‌های زیست محیطی (مطالعه‌ی موردی: شهرستان‌های ارومیه و مهاباد) [دوره 51، شماره 3، 1399، صفحه 563-569]
  • انرژی تجدیدپذیر ارزیابی فنی امکان استفاده از پلت کود گوسفندی برای تأمین انرژی پخت‌‌وپز خانگی عشایر ایران [دوره 51، شماره 2، 1399، صفحه 385-396]
  • انرژی حرارتی ارزیابی بازده انرژی و اکسرژی جمع‌کننده خورشیدی مجهز به صفحه متخلخل، جریان بازگشتی و منعکس‌کننده‌ها [دوره 51، شماره 2، 1399، صفحه 371-384]
  • انرژی مصرفی ویژه ارزیابی بازده انرژی و اکسرژی جمع‌کننده خورشیدی مجهز به صفحه متخلخل، جریان بازگشتی و منعکس‌کننده‌ها [دوره 51، شماره 2، 1399، صفحه 371-384]
  • انرژی‌های تجدیدپذیر تعیین فاصله مناسب بین صفحه جاذب و پوشش یک لایه در جمع‌کننده‌های خورشیدی صفحه تخت به روش عددی [دوره 51، شماره 4، 1399، صفحه 769-779]
  • انرژی ورودی بررسی الگوی مصرف انرژی، آنالیز حساسیت و عملکرد اقتصادی تولید آلوی بخارا در شهرستان خوانسار [دوره 51، شماره 2، 1399، صفحه 263-272]
  • اولتراسوند بررسی خاصیت ضد اکسایشی فنول آزاد و باند شده عصاره پوست کیوی و خصوصیات نانوکپسول های آن [دوره 51، شماره 1، 1399، صفحه 211-222]

ب

  • بارگذاری شبه استاتیکی مقایسه پروتکل‌های مختلف تصویربرداری تشدید مغناطیسی (MRI) از میوه به [دوره 51، شماره 3، 1399، صفحه 539-549]
  • بازده انرژی بررسی الگوی مصرف انرژی، آنالیز حساسیت و عملکرد اقتصادی تولید آلوی بخارا در شهرستان خوانسار [دوره 51، شماره 2، 1399، صفحه 263-272]
  • بازده حرارتی ارزیابی فنی امکان استفاده از پلت کود گوسفندی برای تأمین انرژی پخت‌‌وپز خانگی عشایر ایران [دوره 51، شماره 2، 1399، صفحه 385-396]
  • بازده حرارتی پیش بینی تغییرات حرارتی مخزن ذخیره کننده سیال یک خشک‌کن خورشیدی با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی و روش دینامیک سیالات محاسباتی [دوره 51، شماره 3، 1399، صفحه 501-514]
  • بافت افزایش عمر نگهداری گوشت گاو با استفاده از پوشش خوراکی زیست فعال بر پایه موسیلاژ دانه بالنگوی سیاه بارگذاری شده با اسانس زیره سیاه [دوره 51، شماره 2، 1399، صفحه 407-418]
  • باگاس پتانسیل جایگزینی باگاس به جای گاز طبیعی در کارخانه‌ی‌ شکر کشت و صنعت کارون و بررسی اقتصادی آن [دوره 51، شماره 1، 1399، صفحه 11-21]
  • برش‌های تازه پرتقال کاربرد پوشش خوراکی کامپوزیتی کربوکسی‌متیل‌سلولز/پکتین حاوی عصاره رازک بر ماندگاری برش‌های تازه پرتقال در شرایط سرد [دوره 51، شماره 2، 1399، صفحه 471-484]
  • برهم کنش پروتئین-پلی فنل تاثیر عصاره استخراج شده از پوست انار بر ویژگی های کف سفیده تخم مرغ در پی-اچ های مختلف [دوره 51، شماره 1، 1399، صفحه 223-234]
  • بسته‌بندی پلاستیک بررسی ناهمگنی دما در سردخانه و تاثیر آن بر شیرین شدن در دمای پایین در سیب‌زمینی با استفاده از دینامیک سیالات محاسباتی [دوره 51، شماره 3، 1399، صفحه 485-500]
  • بهره‌وری عارضه‌یابی و اولویت‌بندی عوامل اجرایی و مدیریتی مؤثر بر بهره‌وری آب در تولید نیشکر و ارائه راهکارهای عملی برای افزایش آن [دوره 51، شماره 1، 1399، صفحه 99-112]
  • بهینه‌سازی مدل‌سازی و بهینه‌سازی نانوبیوسنسور الیگونوکلئوتیدی با استفاده از رویکرد مبتنی بر شبکه عصبی مصنوعی و الگوریتم ژنتیک [دوره 51، شماره 1، 1399، صفحه 171-181]
  • بهینه‌سازی بهینه‌سازی عملکرد دستگاه قرص‌ساز غیرپیوسته برای تولید قرص گوجه‌فرنگی به روش سطح پاسخ [دوره 51، شماره 1، 1399، صفحه 37-49]
  • بهینه سازی کاربرد پوشش خوراکی کامپوزیتی کربوکسی‌متیل‌سلولز/پکتین حاوی عصاره رازک بر ماندگاری برش‌های تازه پرتقال در شرایط سرد [دوره 51، شماره 2، 1399، صفحه 471-484]
  • بهینه سازی بهینه سازی استخراج به کمک امواج مایکروویو پکتین از پوست کمبزه و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی آن [دوره 51، شماره 2، 1399، صفحه 445-454]
  • بهینه سازی بهینه‌سازی استخراج پکتین از تفاله غوره با استفاده از اسید سیتریک و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی آن [دوره 51، شماره 4، 1399، صفحه 793-804]
  • بهینه‌سازی انرژی ارزیابی چرخه زندگی و بهینه‌سازی مصرف انرژی در تولید نخود دیم در استان آذربایجان غربی [دوره 51، شماره 3، 1399، صفحه 611-628]
  • بینایی ماشین سیستم وزن‌کشی و علامتگذاری هوشمند در مرغداری، به کمک بینایی ماشین [دوره 51، شماره 4، 1399، صفحه 673-682]
  • بیوسنسور مدلسازی و شبیه‌سازی بیوسنسور آنزیمی برای تشخیص آفلاتوکسین B1 با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی [دوره 51، شماره 1، 1399، صفحه 23-35]
  • بیوگاز تعیین اجزاء بخش آلی زباله جامد شهری در کرج و تأثیر آن بر پتانسیل تولید بیوگاز [دوره 51، شماره 1، 1399، صفحه 63-76]

پ

  • پایداری اکسایشی بررسی فعالیت آنتی‌اکسیدانی اسید گالیک، متیل گالات و اسید سیرنجیک در روغن سویا [دوره 51، شماره 3، 1399، صفحه 655-662]
  • پایداری اکسایشی بررسی فعالیت آنتی‌اکسیدانی عصاره هیدرو‌‌الکلی دانه، گوشت میوه و پوست کدو‌حلوایی [دوره 51، شماره 3، 1399، صفحه 663-672]
  • پتانسیل گرمایش جهانی ارزیابی اثرات زیست محیطی تولید کمپوست از پسماند جامد شهری با رویکرد ارزیابی چرخه زندگی‌ (مطالعه موردی: شهر رشت) [دوره 51، شماره 1، 1399، صفحه 77-87]
  • پتانسیل گرمایش جهانی ارزیابی چرخه‌ی زندگی تولید سیب از دیدگاه انرژی و آلاینده‌های زیست محیطی (مطالعه‌ی موردی: شهرستان‌های ارومیه و مهاباد) [دوره 51، شماره 3، 1399، صفحه 563-569]
  • پرتو فرابنفش اصلاح نوری کامپوزیت نشاسته-اسید اولئیک به عنوان فیلم زیست‌تخریب‌پذیر در بسته‌بندی مواد غذایی [دوره 51، شماره 3، 1399، صفحه 643-654]
  • پردازش تصویر ارائه روشی مبتنی بر پردازش تصویر و شبکه عصبی مصنوعی برای استفاده در تنظیم خودکار سرزن پیاز [دوره 51، شماره 2، 1399، صفحه 319-328]
  • پردازش تصویر تأثیر فرایند تغلیظ حرارتی آب‌نارنج بر خواص فیزیکوشیمیایی و شاخصه‌های رنگی عصاره آن [دوره 51، شماره 4، 1399، صفحه 805-818]
  • پردازش تصویر سیستم وزن‌کشی و علامتگذاری هوشمند در مرغداری، به کمک بینایی ماشین [دوره 51، شماره 4، 1399، صفحه 673-682]
  • پردازش تصویر شناسایی شکرک‌ ناشی از آفت پسیل پسته با استفاده از تکنیک پردازش تصویر [دوره 51، شماره 4، 1399، صفحه 737-748]
  • پروتکل‏های T1 و T2 مقایسه پروتکل‌های مختلف تصویربرداری تشدید مغناطیسی (MRI) از میوه به [دوره 51، شماره 3، 1399، صفحه 539-549]
  • پسته طراحی یک سامانه سخت افزاری جهت جداسازی پسته‌های معیوب از سالم با استفاده از شبکه‌های عصبی عمیق [دوره 51، شماره 1، 1399، صفحه 149-159]
  • پکتین بهینه سازی استخراج به کمک امواج مایکروویو پکتین از پوست کمبزه و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی آن [دوره 51، شماره 2، 1399، صفحه 445-454]
  • پکتین استخراج پلی ساکارید پکتین از چوب مرکزی گردو و بررسى بازده و خصوصیات فیزیکوشیمیایى آن [دوره 51، شماره 2، 1399، صفحه 455-470]
  • پلت بررسی تاتیر دما، فشار تراکم و نسبت اختلاط مواد بر خصوصیات مکانیکی پلت‌های تولید شده از سبوس برنج و ملاس نیشکر [دوره 51، شماره 3، 1399، صفحه 551-561]
  • پوشش‌های خوراکی کاربرد پوشش خوراکی کامپوزیتی کربوکسی‌متیل‌سلولز/پکتین حاوی عصاره رازک بر ماندگاری برش‌های تازه پرتقال در شرایط سرد [دوره 51، شماره 2، 1399، صفحه 471-484]
  • پیاز زعفران ساخت و ارزیابی فنی پیاز کار تمام خودکار زعفران [دوره 51، شماره 4، 1399، صفحه 683-693]
  • پیازکار ساخت و ارزیابی فنی پیاز کار تمام خودکار زعفران [دوره 51، شماره 4، 1399، صفحه 683-693]
  • پیرولیز ارزیابی فنی امکان استفاده از پلت کود گوسفندی برای تأمین انرژی پخت‌‌وپز خانگی عشایر ایران [دوره 51، شماره 2، 1399، صفحه 385-396]
  • پیزوالکتریک تولید مه مواد مغذی گیاه به روش فراصوت جهت به‌کارگیری در سامانه‌های هواکشت: امکان‌سنجی و بررسی برخی از عوامل مؤثر [دوره 51، شماره 3، 1399، صفحه 585-598]

ت

  • تابش دهی نور UV بررسی تأثیر بسته بندی نانوکامپوزیت ضدمیکروبی برپایه پلی اتیلن با چگالی پایین حاوی نانوذرات دی اکسید تیتانیوم در افزایش ماندگاری قارچ دکمه ای (Agaricus bisporus) [دوره 51، شماره 1، 1399، صفحه 195-209]
  • تابش فرابنفش توسعه سامانه پیوسته پرتودهی فرابنفش و ارزیابی تاثیر آن بر برخی ویژگی‌های کیفی دانه‌های انار آماده مصرف [دوره 51، شماره 1، 1399، صفحه 113-123]
  • تبدیل ترموشیمیایی ارزیابی فنی امکان استفاده از پلت کود گوسفندی برای تأمین انرژی پخت‌‌وپز خانگی عشایر ایران [دوره 51، شماره 2، 1399، صفحه 385-396]
  • تجزیه و تحلیل مؤلفه های اصلی گروه بندی کیفی روغن زیتون تولید شده در برخی از استان‌های ایران با استفاده از روش‌های کمومتریکس [دوره 51، شماره 2، 1399، صفحه 419-431]
  • تحلیل پوششی داده‌ها ارزیابی چرخه زندگی و بهینه‌سازی مصرف انرژی در تولید نخود دیم در استان آذربایجان غربی [دوره 51، شماره 3، 1399، صفحه 611-628]
  • تحلیل تفکیک خطی امکان سنجی تشخیص واریتههای مختلف نیشکر با تکنیک بینی‌الکترونیک در شربت نیشکر [دوره 51، شماره 1، 1399، صفحه 1-10]
  • تحلیل حساسیت طبقه‌بندی محصول رسیده و نارس میوه توت سفید به کمک پردازش تصاویر حرارتی [دوره 51، شماره 2، 1399، صفحه 397-405]
  • تحلیل حساسیت تعیین فاصله مناسب بین صفحه جاذب و پوشش یک لایه در جمع‌کننده‌های خورشیدی صفحه تخت به روش عددی [دوره 51، شماره 4، 1399، صفحه 769-779]
  • تحلیل سلسله مراتبی عارضه‌یابی و اولویت‌بندی عوامل اجرایی و مدیریتی مؤثر بر بهره‌وری آب در تولید نیشکر و ارائه راهکارهای عملی برای افزایش آن [دوره 51، شماره 1، 1399، صفحه 99-112]
  • تحلیل سلسله مراتبی اولویت‌بندی روش و معیار سم‌پاشی مزارع گندم به کمک تحلیل سلسله مراتبی (AHP) [دوره 51، شماره 1، 1399، صفحه 139-148]
  • تخمیرزیستی هیدرولیز اسیدی ضایعات نان برای تولید بیواتانول توسط مخمر ساکارومایسس سرویزیه (Saccharomyces cerevisiae) [دوره 51، شماره 2، 1399، صفحه 285-293]
  • ترموگرافی طبقه‌بندی محصول رسیده و نارس میوه توت سفید به کمک پردازش تصاویر حرارتی [دوره 51، شماره 2، 1399، صفحه 397-405]
  • تسمة آغشته به گریس طراحی، ساخت و ارزیابی آزمایشگاهی موزع غلتکی شیاردار برای کشت ذرت [دوره 51، شماره 2، 1399، صفحه 305-317]
  • تشعشع خورشیدی ارزیابی بازده انرژی و اکسرژی جمع‌کننده خورشیدی مجهز به صفحه متخلخل، جریان بازگشتی و منعکس‌کننده‌ها [دوره 51، شماره 2، 1399، صفحه 371-384]
  • تصویربرداری ابرطیفی فناوری تصویربرداری ابرطیفی فروسرخ نزدیک برای شناسایی آلودگی میکروبی: مطالعه موردی اشریشیاکلی در کاهو [دوره 51، شماره 3، 1399، صفحه 599-610]
  • تعداد شیار طراحی، ساخت و ارزیابی آزمایشگاهی موزع غلتکی شیاردار برای کشت ذرت [دوره 51، شماره 2، 1399، صفحه 305-317]
  • تعیین وزن سیستم وزن‌کشی و علامتگذاری هوشمند در مرغداری، به کمک بینایی ماشین [دوره 51، شماره 4، 1399، صفحه 673-682]
  • تغییرات بار میکروبی افزایش عمر نگهداری گوشت گاو با استفاده از پوشش خوراکی زیست فعال بر پایه موسیلاژ دانه بالنگوی سیاه بارگذاری شده با اسانس زیره سیاه [دوره 51، شماره 2، 1399، صفحه 407-418]
  • تفاله غوره بهینه‌سازی استخراج پکتین از تفاله غوره با استفاده از اسید سیتریک و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی آن [دوره 51، شماره 4، 1399، صفحه 793-804]
  • تنظیم خودکار ارائه روشی مبتنی بر پردازش تصویر و شبکه عصبی مصنوعی برای استفاده در تنظیم خودکار سرزن پیاز [دوره 51، شماره 2، 1399، صفحه 319-328]

ج

  • جداکننده تریبوایروالکترواستاتیک طراحی، ساخت و ارزیابی تغذیه‎کننده همزن‌دار هلیسی برای تغذیه مواد به درون دستگاه جداکننده تریبوایروالکترواستاتیک [دوره 51، شماره 2، 1399، صفحه 341-349]
  • جداکننده وزنی بررسی جداسازی ناخالصی‌های توده گندم با دستگاه جداکننده میز وزنی [دوره 51، شماره 1، 1399، صفحه 161-170]
  • جریان خروج شبیه‌سازی و آنالیز جریان خروجی میوه زیتون تلخ با استفاده از روش المان گسسته [دوره 51، شماره 4، 1399، صفحه 695-703]

چ

  • چگالی بررسی تاتیر دما، فشار تراکم و نسبت اختلاط مواد بر خصوصیات مکانیکی پلت‌های تولید شده از سبوس برنج و ملاس نیشکر [دوره 51، شماره 3، 1399، صفحه 551-561]
  • چندی ساز بردار یادگیر ارائه روشی مبتنی بر پردازش تصویر و شبکه عصبی مصنوعی برای استفاده در تنظیم خودکار سرزن پیاز [دوره 51، شماره 2، 1399، صفحه 319-328]
  • چوب مرکزی گردو استخراج پلی ساکارید پکتین از چوب مرکزی گردو و بررسى بازده و خصوصیات فیزیکوشیمیایى آن [دوره 51، شماره 2، 1399، صفحه 455-470]

ح

  • حوضه آبریز شناسایی شکرک‌ ناشی از آفت پسیل پسته با استفاده از تکنیک پردازش تصویر [دوره 51، شماره 4، 1399، صفحه 737-748]

خ

  • خشک کن ترکیبی مدل‌سازی و بهینه‌سازی انرژی مصرفی ویژه و انتشار گازهای گلخانه‌ای طی خشک‌کردن توت سیاه ارگانیک با پیش تیمارهای مختلف به روش سطح پاسخ [دوره 51، شماره 2، 1399، صفحه 351-369]
  • خشک‌کن خلائی مدل‌سازی و بهینه‌سازی عملکرد خشک‌کن خلائی- مادون‌قرمز در فرآیند تولید قرص فشرده گوجه‌فرنگی: خواص شیمیایی [دوره 51، شماره 3، 1399، صفحه 571-584]
  • خشک‌‌کن خورشیدی پیش بینی تغییرات حرارتی مخزن ذخیره کننده سیال یک خشک‌کن خورشیدی با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی و روش دینامیک سیالات محاسباتی [دوره 51، شماره 3، 1399، صفحه 501-514]
  • خصوصیات امولسیفایری بهینه سازی استخراج به کمک امواج مایکروویو پکتین از پوست کمبزه و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی آن [دوره 51، شماره 2، 1399، صفحه 445-454]
  • خصوصیات فیزیکوشیمیایی بهینه‌سازی استخراج پکتین از تفاله غوره با استفاده از اسید سیتریک و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی آن [دوره 51، شماره 4، 1399، صفحه 793-804]
  • خطی کار مرسوم اثر عرض جویچه‌سازها در خطی‌کار کف‌کار بر عملکرد گندم در خاک شور [دوره 51، شماره 4، 1399، صفحه 715-724]
  • خوشه‌بندی سلسله مراتبی گروه بندی کیفی روغن زیتون تولید شده در برخی از استان‌های ایران با استفاده از روش‌های کمومتریکس [دوره 51، شماره 2، 1399، صفحه 419-431]

د

  • دانه انار توسعه سامانه پیوسته پرتودهی فرابنفش و ارزیابی تاثیر آن بر برخی ویژگی‌های کیفی دانه‌های انار آماده مصرف [دوره 51، شماره 1، 1399، صفحه 113-123]
  • درجه استریفیکاسیون استخراج پلی ساکارید پکتین از چوب مرکزی گردو و بررسى بازده و خصوصیات فیزیکوشیمیایى آن [دوره 51، شماره 2، 1399، صفحه 455-470]
  • درجه مکانیزاسیون بررسی وضعیت برخی شاخص‌های مکانیزاسیون در محصولات زراعی راهبردی با استفاده از منطق فازی (مطالعه موردی: شهرستان اهواز) [دوره 51، شماره 3، 1399، صفحه 527-538]
  • درخت تصمیم عارضه‌یابی و اولویت‌بندی عوامل اجرایی و مدیریتی مؤثر بر بهره‌وری آب در تولید نیشکر و ارائه راهکارهای عملی برای افزایش آن [دوره 51، شماره 1، 1399، صفحه 99-112]
  • درصد سبز اثر عرض جویچه‌سازها در خطی‌کار کف‌کار بر عملکرد گندم در خاک شور [دوره 51، شماره 4، 1399، صفحه 715-724]
  • دینامیک سیالات محاسباتی مطالعه تجربی و عددی تاثیر وجود پره انحراف مسیر جریان بر کارایی محفظه ته نشینی دستگاه برداشت نخود [دوره 51، شماره 2، 1399، صفحه 329-339]
  • دینامیک سیالات محاسباتی بررسی ناهمگنی دما در سردخانه و تاثیر آن بر شیرین شدن در دمای پایین در سیب‌زمینی با استفاده از دینامیک سیالات محاسباتی [دوره 51، شماره 3، 1399، صفحه 485-500]
  • دینامیک سیالات محاسباتی پیش بینی تغییرات حرارتی مخزن ذخیره کننده سیال یک خشک‌کن خورشیدی با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی و روش دینامیک سیالات محاسباتی [دوره 51، شماره 3، 1399، صفحه 501-514]

ذ

  • ذرت علوفه‌ای به‌کارگیری روش تحلیل پوششی داده‌ها به منظور کاهش میزان نهاده‌های مصرفی در تولید ذرت علوفه‌ای در شهرستان شهرکرد [دوره 51، شماره 2، 1399، صفحه 247-261]

ر

  • رسانایی الکتریکی تأثیر فرایند تغلیظ حرارتی آب‌نارنج بر خواص فیزیکوشیمیایی و شاخصه‌های رنگی عصاره آن [دوره 51، شماره 4، 1399، صفحه 805-818]
  • رسانایی الکتریکی تولید مه مواد مغذی گیاه به روش فراصوت جهت به‌کارگیری در سامانه‌های هواکشت: امکان‌سنجی و بررسی برخی از عوامل مؤثر [دوره 51، شماره 3، 1399، صفحه 585-598]
  • روش المان گسسته شبیه‌سازی و آنالیز جریان خروجی میوه زیتون تلخ با استفاده از روش المان گسسته [دوره 51، شماره 4، 1399، صفحه 695-703]
  • روش تاپسیس ارزیابی و انتخاب بهترین روش وجین‌کاری علف‌های هرز برنج با استفاده از تکنیک رتبه‌بندی تاپسیس [دوره 51، شماره 4، 1399، صفحه 781-791]
  • روش سطح پاسخ تولید فیتونیوزوم به عنوان سیستم لیپیدی جدید برای ریزپوشانی عصاره ساقه انگور [دوره 51، شماره 1، 1399، صفحه 183-193]
  • روش غیرمخرب مقایسه پروتکل‌های مختلف تصویربرداری تشدید مغناطیسی (MRI) از میوه به [دوره 51، شماره 3، 1399، صفحه 539-549]
  • روغن زیتون گروه بندی کیفی روغن زیتون تولید شده در برخی از استان‌های ایران با استفاده از روش‌های کمومتریکس [دوره 51، شماره 2، 1399، صفحه 419-431]
  • روغن سویا بررسی فعالیت آنتی‌اکسیدانی اسید گالیک، متیل گالات و اسید سیرنجیک در روغن سویا [دوره 51، شماره 3، 1399، صفحه 655-662]
  • ریزدانه طراحی، ساخت و ارزیابی تغذیه‎کننده همزن‌دار هلیسی برای تغذیه مواد به درون دستگاه جداکننده تریبوایروالکترواستاتیک [دوره 51، شماره 2، 1399، صفحه 341-349]

ز

  • زاویة دهانة شیار طراحی، ساخت و ارزیابی آزمایشگاهی موزع غلتکی شیاردار برای کشت ذرت [دوره 51، شماره 2، 1399، صفحه 305-317]
  • زباله های جامد شهری تعیین اجزاء بخش آلی زباله جامد شهری در کرج و تأثیر آن بر پتانسیل تولید بیوگاز [دوره 51، شماره 1، 1399، صفحه 63-76]
  • زیست تخریب پذیر اصلاح نوری کامپوزیت نشاسته-اسید اولئیک به عنوان فیلم زیست‌تخریب‌پذیر در بسته‌بندی مواد غذایی [دوره 51، شماره 3، 1399، صفحه 643-654]
  • زیست سوخت هیدرولیز اسیدی ضایعات نان برای تولید بیواتانول توسط مخمر ساکارومایسس سرویزیه (Saccharomyces cerevisiae) [دوره 51، شماره 2، 1399، صفحه 285-293]
  • زیست فعال کاربرد پوشش خوراکی کامپوزیتی کربوکسی‌متیل‌سلولز/پکتین حاوی عصاره رازک بر ماندگاری برش‌های تازه پرتقال در شرایط سرد [دوره 51، شماره 2، 1399، صفحه 471-484]
  • زیست محیطی پتانسیل جایگزینی باگاس به جای گاز طبیعی در کارخانه‌ی‌ شکر کشت و صنعت کارون و بررسی اقتصادی آن [دوره 51، شماره 1، 1399، صفحه 11-21]

س

  • ساقه انگور تولید فیتونیوزوم به عنوان سیستم لیپیدی جدید برای ریزپوشانی عصاره ساقه انگور [دوره 51، شماره 1، 1399، صفحه 183-193]
  • سایه تعیین فاصله مناسب بین صفحه جاذب و پوشش یک لایه در جمع‌کننده‌های خورشیدی صفحه تخت به روش عددی [دوره 51، شماره 4، 1399، صفحه 769-779]
  • سبوس برنج بررسی تاتیر دما، فشار تراکم و نسبت اختلاط مواد بر خصوصیات مکانیکی پلت‌های تولید شده از سبوس برنج و ملاس نیشکر [دوره 51، شماره 3، 1399، صفحه 551-561]
  • سرزن پیاز ارائه روشی مبتنی بر پردازش تصویر و شبکه عصبی مصنوعی برای استفاده در تنظیم خودکار سرزن پیاز [دوره 51، شماره 2، 1399، صفحه 319-328]
  • سطح پاسخ مدل‌سازی و بهینه‌سازی انرژی مصرفی ویژه و انتشار گازهای گلخانه‌ای طی خشک‌کردن توت سیاه ارگانیک با پیش تیمارهای مختلف به روش سطح پاسخ [دوره 51، شماره 2، 1399، صفحه 351-369]
  • سفتی سنج صوتی طراحی، ساخت و آزمون دستگاه بافت سنج تلفیقی صوتی-ارتعاشی میوه‌ها [دوره 51، شماره 2، 1399، صفحه 295-304]
  • سفیده تخم مرغ تاثیر عصاره استخراج شده از پوست انار بر ویژگی های کف سفیده تخم مرغ در پی-اچ های مختلف [دوره 51، شماره 1، 1399، صفحه 223-234]
  • سمپاشی اولویت‌بندی روش و معیار سم‌پاشی مزارع گندم به کمک تحلیل سلسله مراتبی (AHP) [دوره 51، شماره 1، 1399، صفحه 139-148]
  • سیب ارزیابی چرخه‌ی زندگی تولید سیب از دیدگاه انرژی و آلاینده‌های زیست محیطی (مطالعه‌ی موردی: شهرستان‌های ارومیه و مهاباد) [دوره 51، شماره 3، 1399، صفحه 563-569]
  • سیب‌زمینی بررسی ناهمگنی دما در سردخانه و تاثیر آن بر شیرین شدن در دمای پایین در سیب‌زمینی با استفاده از دینامیک سیالات محاسباتی [دوره 51، شماره 3، 1399، صفحه 485-500]

ش

  • شاخص توسعه مکانیزاسیون بررسی وضعیت برخی شاخص‌های مکانیزاسیون در محصولات زراعی راهبردی با استفاده از منطق فازی (مطالعه موردی: شهرستان اهواز) [دوره 51، شماره 3، 1399، صفحه 527-538]
  • شبکه عصبی طبقه‌بندی محصول رسیده و نارس میوه توت سفید به کمک پردازش تصاویر حرارتی [دوره 51، شماره 2، 1399، صفحه 397-405]
  • شبکه عصبی عمیق طراحی یک سامانه سخت افزاری جهت جداسازی پسته‌های معیوب از سالم با استفاده از شبکه‌های عصبی عمیق [دوره 51، شماره 1، 1399، صفحه 149-159]
  • شبکه عصبی‌مصنوعی مدل‌سازی و بهینه‌سازی نانوبیوسنسور الیگونوکلئوتیدی با استفاده از رویکرد مبتنی بر شبکه عصبی مصنوعی و الگوریتم ژنتیک [دوره 51، شماره 1، 1399، صفحه 171-181]
  • شبکه عصبی مصنوعی مدلسازی و شبیه‌سازی بیوسنسور آنزیمی برای تشخیص آفلاتوکسین B1 با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی [دوره 51، شماره 1، 1399، صفحه 23-35]
  • شبکه عصبی مصنوعی ارائه روشی مبتنی بر پردازش تصویر و شبکه عصبی مصنوعی برای استفاده در تنظیم خودکار سرزن پیاز [دوره 51، شماره 2، 1399، صفحه 319-328]
  • شبکه عصبی مصنوعی پیش بینی تغییرات حرارتی مخزن ذخیره کننده سیال یک خشک‌کن خورشیدی با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی و روش دینامیک سیالات محاسباتی [دوره 51، شماره 3، 1399، صفحه 501-514]
  • شبکه عصبی مصنوعی هیبرید شبکه عصبی مصنوعی با الگوریتم‌های فرااکتشافی در پیش‌بینی عملکرد نیشکر [دوره 51، شماره 3، 1399، صفحه 515-526]
  • شبکه عصبی و تجزیه مولفه های اصلی امکان سنجی تشخیص واریتههای مختلف نیشکر با تکنیک بینی‌الکترونیک در شربت نیشکر [دوره 51، شماره 1، 1399، صفحه 1-10]
  • شبیه‌سازی بررسی ناهمگنی دما در سردخانه و تاثیر آن بر شیرین شدن در دمای پایین در سیب‌زمینی با استفاده از دینامیک سیالات محاسباتی [دوره 51، شماره 3، 1399، صفحه 485-500]
  • شبیه سازی شبیه‌سازی و آنالیز جریان خروجی میوه زیتون تلخ با استفاده از روش المان گسسته [دوره 51، شماره 4، 1399، صفحه 695-703]
  • شبیه سازی شبیه‌سازی فرایند تولید نانوامولسیون اسانس روغنی آویشن با آب تحت فشار و ارزیابی خواص آن [دوره 51، شماره 4، 1399، صفحه 705-714]
  • شبیه سازی عددی مطالعه تجربی و مدل سازی عددی جریان هوا در مخزن استوانه‌ای حاوی مواد متخلخل دانه‌ای با دو آرایش‌ مرسوم کانال‌های ورودی (H,F) [دوره 51، شماره 1، 1399، صفحه 89-97]
  • شدت تابش خورشیدی پیش بینی تغییرات حرارتی مخزن ذخیره کننده سیال یک خشک‌کن خورشیدی با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی و روش دینامیک سیالات محاسباتی [دوره 51، شماره 3، 1399، صفحه 501-514]
  • شرایط عملیاتی شبیه‌سازی فرایند تولید نانوامولسیون اسانس روغنی آویشن با آب تحت فشار و ارزیابی خواص آن [دوره 51، شماره 4، 1399، صفحه 705-714]
  • شرایط نوردهی شناسایی شکرک‌ ناشی از آفت پسیل پسته با استفاده از تکنیک پردازش تصویر [دوره 51، شماره 4، 1399، صفحه 737-748]
  • شکرک شناسایی شکرک‌ ناشی از آفت پسیل پسته با استفاده از تکنیک پردازش تصویر [دوره 51، شماره 4، 1399، صفحه 737-748]

ض

  • ضایعات استخراج پلی ساکارید پکتین از چوب مرکزی گردو و بررسى بازده و خصوصیات فیزیکوشیمیایى آن [دوره 51، شماره 2، 1399، صفحه 455-470]
  • ضریب جابجایی گرما تأثیر فرایند تغلیظ حرارتی آب‌نارنج بر خواص فیزیکوشیمیایی و شاخصه‌های رنگی عصاره آن [دوره 51، شماره 4، 1399، صفحه 805-818]

ط

  • طبقه‌بندی طبقه‌بندی محصول رسیده و نارس میوه توت سفید به کمک پردازش تصاویر حرارتی [دوره 51، شماره 2، 1399، صفحه 397-405]
  • طبقه بندی طراحی یک سامانه سخت افزاری جهت جداسازی پسته‌های معیوب از سالم با استفاده از شبکه‌های عصبی عمیق [دوره 51، شماره 1، 1399، صفحه 149-159]
  • طیف سنجی امپدانس الکتروشیمیایی ساخت و ارزیابی یک نانوحسگر pH مبتنی بر روش طیف سنجی امپدانس الکتروشیمیایی به منظور استفاده در سامانه پایش شکمبه گاو [دوره 51، شماره 2، 1399، صفحه 235-245]

ظ

  • ظرفیت کف کنندگی تاثیر عصاره استخراج شده از پوست انار بر ویژگی های کف سفیده تخم مرغ در پی-اچ های مختلف [دوره 51، شماره 1، 1399، صفحه 223-234]
  • ظرفیت گرمایی ویژه تأثیر فرایند تغلیظ حرارتی آب‌نارنج بر خواص فیزیکوشیمیایی و شاخصه‌های رنگی عصاره آن [دوره 51، شماره 4، 1399، صفحه 805-818]
  • ظرفیت مکانیزاسیون بررسی وضعیت برخی شاخص‌های مکانیزاسیون در محصولات زراعی راهبردی با استفاده از منطق فازی (مطالعه موردی: شهرستان اهواز) [دوره 51، شماره 3، 1399، صفحه 527-538]

ع

  • عصاره پوست انار تاثیر عصاره استخراج شده از پوست انار بر ویژگی های کف سفیده تخم مرغ در پی-اچ های مختلف [دوره 51، شماره 1، 1399، صفحه 223-234]
  • عصاره پوست کیوی بررسی خاصیت ضد اکسایشی فنول آزاد و باند شده عصاره پوست کیوی و خصوصیات نانوکپسول های آن [دوره 51، شماره 1، 1399، صفحه 211-222]
  • علامتگذاری سیستم وزن‌کشی و علامتگذاری هوشمند در مرغداری، به کمک بینایی ماشین [دوره 51، شماره 4، 1399، صفحه 673-682]
  • علف‌هرز برنج ارزیابی و انتخاب بهترین روش وجین‌کاری علف‌های هرز برنج با استفاده از تکنیک رتبه‌بندی تاپسیس [دوره 51، شماره 4، 1399، صفحه 781-791]
  • عمق حفره‌ها طراحی، ساخت و ارزیابی مزرعه‌ای کارنده پنوماتیک کشت مخلوط آفتاب‌گردان و چغندرقند [دوره 51، شماره 2، 1399، صفحه 273-283]
  • عملکرد طراحی، ساخت و ارزیابی مزرعه‌ای کارنده پنوماتیک کشت مخلوط آفتاب‌گردان و چغندرقند [دوره 51، شماره 2، 1399، صفحه 273-283]
  • عملکرد هیبرید شبکه عصبی مصنوعی با الگوریتم‌های فرااکتشافی در پیش‌بینی عملکرد نیشکر [دوره 51، شماره 3، 1399، صفحه 515-526]

غ

  • غلاف نخود مطالعه تجربی و عددی تاثیر وجود پره انحراف مسیر جریان بر کارایی محفظه ته نشینی دستگاه برداشت نخود [دوره 51، شماره 2، 1399، صفحه 329-339]
  • غلظت رسوبات معلق" تخمین غلظت رسوبات معلق در آب با سامانه ترکیبی نوری – فراصوتی و مدلسازی انفیس [دوره 51، شماره 3، 1399، صفحه 629-641]

ف

  • فاصله بین حفره‌ها طراحی، ساخت و ارزیابی مزرعه‌ای کارنده پنوماتیک کشت مخلوط آفتاب‌گردان و چغندرقند [دوره 51، شماره 2، 1399، صفحه 273-283]
  • فاصله هوایی تعیین فاصله مناسب بین صفحه جاذب و پوشش یک لایه در جمع‌کننده‌های خورشیدی صفحه تخت به روش عددی [دوره 51، شماره 4، 1399، صفحه 769-779]
  • فرکانس نوسان بررسی جداسازی ناخالصی‌های توده گندم با دستگاه جداکننده میز وزنی [دوره 51، شماره 1، 1399، صفحه 161-170]
  • فعالیت آنتی‌اکسیدانی بررسی فعالیت آنتی‌اکسیدانی عصاره هیدرو‌‌الکلی دانه، گوشت میوه و پوست کدو‌حلوایی [دوره 51، شماره 3، 1399، صفحه 663-672]
  • فلاونوئید کل بررسی فعالیت آنتی‌اکسیدانی عصاره هیدرو‌‌الکلی دانه، گوشت میوه و پوست کدو‌حلوایی [دوره 51، شماره 3، 1399، صفحه 663-672]
  • فنل کل بررسی فعالیت آنتی‌اکسیدانی عصاره هیدرو‌‌الکلی دانه، گوشت میوه و پوست کدو‌حلوایی [دوره 51، شماره 3، 1399، صفحه 663-672]
  • فنول بررسی خاصیت ضد اکسایشی فنول آزاد و باند شده عصاره پوست کیوی و خصوصیات نانوکپسول های آن [دوره 51، شماره 1، 1399، صفحه 211-222]
  • فیتونیوزوم تولید فیتونیوزوم به عنوان سیستم لیپیدی جدید برای ریزپوشانی عصاره ساقه انگور [دوره 51، شماره 1، 1399، صفحه 183-193]
  • فیلم نانوکامپوزیت بررسی تأثیر بسته بندی نانوکامپوزیت ضدمیکروبی برپایه پلی اتیلن با چگالی پایین حاوی نانوذرات دی اکسید تیتانیوم در افزایش ماندگاری قارچ دکمه ای (Agaricus bisporus) [دوره 51، شماره 1، 1399، صفحه 195-209]

ق

  • قارچ دکمه‌ای بررسی تأثیر بسته بندی نانوکامپوزیت ضدمیکروبی برپایه پلی اتیلن با چگالی پایین حاوی نانوذرات دی اکسید تیتانیوم در افزایش ماندگاری قارچ دکمه ای (Agaricus bisporus) [دوره 51، شماره 1، 1399، صفحه 195-209]
  • قرص‌سازی مدل‌سازی و بهینه‌سازی عملکرد خشک‌کن خلائی- مادون‌قرمز در فرآیند تولید قرص فشرده گوجه‌فرنگی: خواص شیمیایی [دوره 51، شماره 3، 1399، صفحه 571-584]
  • قرص فشرده گوجه‌فرنگی بهینه‌سازی عملکرد دستگاه قرص‌ساز غیرپیوسته برای تولید قرص گوجه‌فرنگی به روش سطح پاسخ [دوره 51، شماره 1، 1399، صفحه 37-49]
  • قطعه‌بندی شناسایی شکرک‌ ناشی از آفت پسیل پسته با استفاده از تکنیک پردازش تصویر [دوره 51، شماره 4، 1399، صفحه 737-748]
  • قند بررسی ناهمگنی دما در سردخانه و تاثیر آن بر شیرین شدن در دمای پایین در سیب‌زمینی با استفاده از دینامیک سیالات محاسباتی [دوره 51، شماره 3، 1399، صفحه 485-500]

ک

  • کاب داگلاس بررسی الگوی مصرف انرژی، آنالیز حساسیت و عملکرد اقتصادی تولید آلوی بخارا در شهرستان خوانسار [دوره 51، شماره 2، 1399، صفحه 263-272]
  • کارایی مصرف انرژی رویکردی جدید در حسابداری جریان مواد و انرژی سامانه‌های کشاورزی: مطالعه موردی کلزا در استان اردبیل [دوره 51، شماره 4، 1399، صفحه 757-768]
  • کاشت ساخت و ارزیابی فنی پیاز کار تمام خودکار زعفران [دوره 51، شماره 4، 1399، صفحه 683-693]
  • کامسول مدلسازی و شبیه‌سازی بیوسنسور آنزیمی برای تشخیص آفلاتوکسین B1 با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی [دوره 51، شماره 1، 1399، صفحه 23-35]
  • کانولوشن طراحی یک سامانه سخت افزاری جهت جداسازی پسته‌های معیوب از سالم با استفاده از شبکه‌های عصبی عمیق [دوره 51، شماره 1، 1399، صفحه 149-159]
  • کاهو فناوری تصویربرداری ابرطیفی فروسرخ نزدیک برای شناسایی آلودگی میکروبی: مطالعه موردی اشریشیاکلی در کاهو [دوره 51، شماره 3، 1399، صفحه 599-610]
  • کدوحلوایی بررسی فعالیت آنتی‌اکسیدانی عصاره هیدرو‌‌الکلی دانه، گوشت میوه و پوست کدو‌حلوایی [دوره 51، شماره 3، 1399، صفحه 663-672]
  • کشاورزی پایدار رویکردی جدید در حسابداری جریان مواد و انرژی سامانه‌های کشاورزی: مطالعه موردی کلزا در استان اردبیل [دوره 51، شماره 4، 1399، صفحه 757-768]
  • کشت ردیفی طراحی، ساخت و ارزیابی آزمایشگاهی موزع غلتکی شیاردار برای کشت ذرت [دوره 51، شماره 2، 1399، صفحه 305-317]
  • کمباین هوشمند بهینه سازی کارکرد واحد کوبش دندانه لاستیکی کمباین جهت برداشت مکانیزه آفتابگردان آجیلی [دوره 51، شماره 4، 1399، صفحه 725-735]
  • کمبزه بهینه سازی استخراج به کمک امواج مایکروویو پکتین از پوست کمبزه و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی آن [دوره 51، شماره 2، 1399، صفحه 445-454]
  • کمپوست ارزیابی اثرات زیست محیطی تولید کمپوست از پسماند جامد شهری با رویکرد ارزیابی چرخه زندگی‌ (مطالعه موردی: شهر رشت) [دوره 51، شماره 1، 1399، صفحه 77-87]
  • کمومتریکس فناوری تصویربرداری ابرطیفی فروسرخ نزدیک برای شناسایی آلودگی میکروبی: مطالعه موردی اشریشیاکلی در کاهو [دوره 51، شماره 3، 1399، صفحه 599-610]
  • کنترل شیمیایی ارزیابی و انتخاب بهترین روش وجین‌کاری علف‌های هرز برنج با استفاده از تکنیک رتبه‌بندی تاپسیس [دوره 51، شماره 4، 1399، صفحه 781-791]
  • کوبش آفتابگردان بهینه سازی کارکرد واحد کوبش دندانه لاستیکی کمباین جهت برداشت مکانیزه آفتابگردان آجیلی [دوره 51، شماره 4، 1399، صفحه 725-735]
  • کیفیت ارزیابی بازده انرژی و اکسرژی جمع‌کننده خورشیدی مجهز به صفحه متخلخل، جریان بازگشتی و منعکس‌کننده‌ها [دوره 51، شماره 2، 1399، صفحه 371-384]

گ

  • گازهای گلخانه‌ای ارزیابی اثرات زیست محیطی تولید کمپوست از پسماند جامد شهری با رویکرد ارزیابی چرخه زندگی‌ (مطالعه موردی: شهر رشت) [دوره 51، شماره 1، 1399، صفحه 77-87]
  • گازهای گلخانه ای مدل‌سازی و بهینه‌سازی انرژی مصرفی ویژه و انتشار گازهای گلخانه‌ای طی خشک‌کردن توت سیاه ارگانیک با پیش تیمارهای مختلف به روش سطح پاسخ [دوره 51، شماره 2، 1399، صفحه 351-369]
  • گالاکتورونیک اسید بهینه سازی استخراج به کمک امواج مایکروویو پکتین از پوست کمبزه و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی آن [دوره 51، شماره 2، 1399، صفحه 445-454]
  • گالاکتورونیک اسید استخراج پلی ساکارید پکتین از چوب مرکزی گردو و بررسى بازده و خصوصیات فیزیکوشیمیایى آن [دوره 51، شماره 2، 1399، صفحه 455-470]
  • گلوکز هیدرولیز اسیدی ضایعات نان برای تولید بیواتانول توسط مخمر ساکارومایسس سرویزیه (Saccharomyces cerevisiae) [دوره 51، شماره 2، 1399، صفحه 285-293]
  • گندم بررسی جداسازی ناخالصی‌های توده گندم با دستگاه جداکننده میز وزنی [دوره 51، شماره 1، 1399، صفحه 161-170]
  • گوشت گاو افزایش عمر نگهداری گوشت گاو با استفاده از پوشش خوراکی زیست فعال بر پایه موسیلاژ دانه بالنگوی سیاه بارگذاری شده با اسانس زیره سیاه [دوره 51، شماره 2، 1399، صفحه 407-418]

ل

  • لیکوپن مدل‌سازی و بهینه‌سازی عملکرد خشک‌کن خلائی- مادون‌قرمز در فرآیند تولید قرص فشرده گوجه‌فرنگی: خواص شیمیایی [دوره 51، شماره 3، 1399، صفحه 571-584]

م

  • ماشین بویایی امکان سنجی تشخیص واریتههای مختلف نیشکر با تکنیک بینی‌الکترونیک در شربت نیشکر [دوره 51، شماره 1، 1399، صفحه 1-10]
  • ماندگاری توسعه سامانه پیوسته پرتودهی فرابنفش و ارزیابی تاثیر آن بر برخی ویژگی‌های کیفی دانه‌های انار آماده مصرف [دوره 51، شماره 1، 1399، صفحه 113-123]
  • متیل گالات بررسی فعالیت آنتی‌اکسیدانی اسید گالیک، متیل گالات و اسید سیرنجیک در روغن سویا [دوره 51، شماره 3، 1399، صفحه 655-662]
  • مجموع مواد جامد محلول تولید مه مواد مغذی گیاه به روش فراصوت جهت به‌کارگیری در سامانه‌های هواکشت: امکان‌سنجی و بررسی برخی از عوامل مؤثر [دوره 51، شماره 3، 1399، صفحه 585-598]
  • محتوای رطوبتی بهینه‌سازی عملکرد دستگاه قرص‌ساز غیرپیوسته برای تولید قرص گوجه‌فرنگی به روش سطح پاسخ [دوره 51، شماره 1، 1399، صفحه 37-49]
  • محفظه ته‌نشینی مطالعه تجربی و عددی تاثیر وجود پره انحراف مسیر جریان بر کارایی محفظه ته نشینی دستگاه برداشت نخود [دوره 51، شماره 2، 1399، صفحه 329-339]
  • مخزن شبیه‌سازی و آنالیز جریان خروجی میوه زیتون تلخ با استفاده از روش المان گسسته [دوره 51، شماره 4، 1399، صفحه 695-703]
  • مدل‌سازی مدل‌سازی و بهینه‌سازی نانوبیوسنسور الیگونوکلئوتیدی با استفاده از رویکرد مبتنی بر شبکه عصبی مصنوعی و الگوریتم ژنتیک [دوره 51، شماره 1، 1399، صفحه 171-181]
  • مدلسازی تعیین اجزاء بخش آلی زباله جامد شهری در کرج و تأثیر آن بر پتانسیل تولید بیوگاز [دوره 51، شماره 1، 1399، صفحه 63-76]
  • مدلسازی مدلسازی و شبیه‌سازی بیوسنسور آنزیمی برای تشخیص آفلاتوکسین B1 با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی [دوره 51، شماره 1، 1399، صفحه 23-35]
  • مدلسازی مدل‌سازی و بهینه‌سازی انرژی مصرفی ویژه و انتشار گازهای گلخانه‌ای طی خشک‌کردن توت سیاه ارگانیک با پیش تیمارهای مختلف به روش سطح پاسخ [دوره 51، شماره 2، 1399، صفحه 351-369]
  • مدل عصبی کوبش بهینه سازی کارکرد واحد کوبش دندانه لاستیکی کمباین جهت برداشت مکانیزه آفتابگردان آجیلی [دوره 51، شماره 4، 1399، صفحه 725-735]
  • مرغداری هوشمند سیستم وزن‌کشی و علامتگذاری هوشمند در مرغداری، به کمک بینایی ماشین [دوره 51، شماره 4، 1399، صفحه 673-682]
  • مقاومت سقوط بررسی تاتیر دما، فشار تراکم و نسبت اختلاط مواد بر خصوصیات مکانیکی پلت‌های تولید شده از سبوس برنج و ملاس نیشکر [دوره 51، شماره 3، 1399، صفحه 551-561]
  • مکانیزاسیون ساخت و ارزیابی فنی پیاز کار تمام خودکار زعفران [دوره 51، شماره 4، 1399، صفحه 683-693]
  • ملاس نیشکر بررسی تاتیر دما، فشار تراکم و نسبت اختلاط مواد بر خصوصیات مکانیکی پلت‌های تولید شده از سبوس برنج و ملاس نیشکر [دوره 51، شماره 3، 1399، صفحه 551-561]
  • منطق فازی بررسی وضعیت برخی شاخص‌های مکانیزاسیون در محصولات زراعی راهبردی با استفاده از منطق فازی (مطالعه موردی: شهرستان اهواز) [دوره 51، شماره 3، 1399، صفحه 527-538]
  • مواد متخلخل مطالعه تجربی و مدل سازی عددی جریان هوا در مخزن استوانه‌ای حاوی مواد متخلخل دانه‌ای با دو آرایش‌ مرسوم کانال‌های ورودی (H,F) [دوره 51، شماره 1، 1399، صفحه 89-97]
  • میوه توت مدل‌سازی و بهینه‌سازی انرژی مصرفی ویژه و انتشار گازهای گلخانه‌ای طی خشک‌کردن توت سیاه ارگانیک با پیش تیمارهای مختلف به روش سطح پاسخ [دوره 51، شماره 2، 1399، صفحه 351-369]
  • میوه زیتون تلخ شبیه‌سازی و آنالیز جریان خروجی میوه زیتون تلخ با استفاده از روش المان گسسته [دوره 51، شماره 4، 1399، صفحه 695-703]

ن

  • ناخالصی بررسی جداسازی ناخالصی‌های توده گندم با دستگاه جداکننده میز وزنی [دوره 51، شماره 1، 1399، صفحه 161-170]
  • نانوامولسیون شبیه‌سازی فرایند تولید نانوامولسیون اسانس روغنی آویشن با آب تحت فشار و ارزیابی خواص آن [دوره 51، شماره 4، 1399، صفحه 705-714]
  • نانوبیوسنسور مدل‌سازی و بهینه‌سازی نانوبیوسنسور الیگونوکلئوتیدی با استفاده از رویکرد مبتنی بر شبکه عصبی مصنوعی و الگوریتم ژنتیک [دوره 51، شماره 1، 1399، صفحه 171-181]
  • نانوحسگر pH ساخت و ارزیابی یک نانوحسگر pH مبتنی بر روش طیف سنجی امپدانس الکتروشیمیایی به منظور استفاده در سامانه پایش شکمبه گاو [دوره 51، شماره 2، 1399، صفحه 235-245]
  • نانوذرات TiO2 بررسی تأثیر بسته بندی نانوکامپوزیت ضدمیکروبی برپایه پلی اتیلن با چگالی پایین حاوی نانوذرات دی اکسید تیتانیوم در افزایش ماندگاری قارچ دکمه ای (Agaricus bisporus) [دوره 51، شماره 1، 1399، صفحه 195-209]
  • نانوریزپوشانی بررسی خاصیت ضد اکسایشی فنول آزاد و باند شده عصاره پوست کیوی و خصوصیات نانوکپسول های آن [دوره 51، شماره 1، 1399، صفحه 211-222]
  • نانولوله های تکدیواره ساخت و ارزیابی یک نانوحسگر pH مبتنی بر روش طیف سنجی امپدانس الکتروشیمیایی به منظور استفاده در سامانه پایش شکمبه گاو [دوره 51، شماره 2، 1399، صفحه 235-245]
  • نخود ارزیابی چرخه زندگی و بهینه‌سازی مصرف انرژی در تولید نخود دیم در استان آذربایجان غربی [دوره 51، شماره 3، 1399، صفحه 611-628]
  • نرخ بازگشت سرمایه پتانسیل جایگزینی باگاس به جای گاز طبیعی در کارخانه‌ی‌ شکر کشت و صنعت کارون و بررسی اقتصادی آن [دوره 51، شماره 1، 1399، صفحه 11-21]
  • نرخ تغذیه طراحی، ساخت و ارزیابی تغذیه‎کننده همزن‌دار هلیسی برای تغذیه مواد به درون دستگاه جداکننده تریبوایروالکترواستاتیک [دوره 51، شماره 2، 1399، صفحه 341-349]
  • نرخ تولید مه تولید مه مواد مغذی گیاه به روش فراصوت جهت به‌کارگیری در سامانه‌های هواکشت: امکان‌سنجی و بررسی برخی از عوامل مؤثر [دوره 51، شماره 3، 1399، صفحه 585-598]
  • نسبت انرژی به‌کارگیری روش تحلیل پوششی داده‌ها به منظور کاهش میزان نهاده‌های مصرفی در تولید ذرت علوفه‌ای در شهرستان شهرکرد [دوره 51، شماره 2، 1399، صفحه 247-261]
  • نشاسته اصلاح نوری کامپوزیت نشاسته-اسید اولئیک به عنوان فیلم زیست‌تخریب‌پذیر در بسته‌بندی مواد غذایی [دوره 51، شماره 3، 1399، صفحه 643-654]
  • نگهداری کاربرد پوشش خوراکی کامپوزیتی کربوکسی‌متیل‌سلولز/پکتین حاوی عصاره رازک بر ماندگاری برش‌های تازه پرتقال در شرایط سرد [دوره 51، شماره 2، 1399، صفحه 471-484]
  • نیشکر امکان سنجی تشخیص واریتههای مختلف نیشکر با تکنیک بینی‌الکترونیک در شربت نیشکر [دوره 51، شماره 1، 1399، صفحه 1-10]
  • نیشکر عارضه‌یابی و اولویت‌بندی عوامل اجرایی و مدیریتی مؤثر بر بهره‌وری آب در تولید نیشکر و ارائه راهکارهای عملی برای افزایش آن [دوره 51، شماره 1، 1399، صفحه 99-112]
  • نیشکر پتانسیل جایگزینی باگاس به جای گاز طبیعی در کارخانه‌ی‌ شکر کشت و صنعت کارون و بررسی اقتصادی آن [دوره 51، شماره 1، 1399، صفحه 11-21]
  • نیشکر هیبرید شبکه عصبی مصنوعی با الگوریتم‌های فرااکتشافی در پیش‌بینی عملکرد نیشکر [دوره 51، شماره 3، 1399، صفحه 515-526]

و

  • وجین‌دستی ارزیابی و انتخاب بهترین روش وجین‌کاری علف‌های هرز برنج با استفاده از تکنیک رتبه‌بندی تاپسیس [دوره 51، شماره 4، 1399، صفحه 781-791]
  • وجین‌کن مکانیکی ارزیابی و انتخاب بهترین روش وجین‌کاری علف‌های هرز برنج با استفاده از تکنیک رتبه‌بندی تاپسیس [دوره 51، شماره 4، 1399، صفحه 781-791]
  • ورقه‌های گوجه فرنگی ارزیابی بازده انرژی و اکسرژی جمع‌کننده خورشیدی مجهز به صفحه متخلخل، جریان بازگشتی و منعکس‌کننده‌ها [دوره 51، شماره 2، 1399، صفحه 371-384]
  • وزن هزاردانه اثر عرض جویچه‌سازها در خطی‌کار کف‌کار بر عملکرد گندم در خاک شور [دوره 51، شماره 4، 1399، صفحه 715-724]
  • ویتامین ث مدل‌سازی و بهینه‌سازی عملکرد خشک‌کن خلائی- مادون‌قرمز در فرآیند تولید قرص فشرده گوجه‌فرنگی: خواص شیمیایی [دوره 51، شماره 3، 1399، صفحه 571-584]
  • ویژگی‌های حسی افزایش عمر نگهداری گوشت گاو با استفاده از پوشش خوراکی زیست فعال بر پایه موسیلاژ دانه بالنگوی سیاه بارگذاری شده با اسانس زیره سیاه [دوره 51، شماره 2، 1399، صفحه 407-418]
  • ویژگی‌های شیمیایی بررسی تأثیر بسته بندی نانوکامپوزیت ضدمیکروبی برپایه پلی اتیلن با چگالی پایین حاوی نانوذرات دی اکسید تیتانیوم در افزایش ماندگاری قارچ دکمه ای (Agaricus bisporus) [دوره 51، شماره 1، 1399، صفحه 195-209]
  • ویژگی های کیفی توسعه سامانه پیوسته پرتودهی فرابنفش و ارزیابی تاثیر آن بر برخی ویژگی‌های کیفی دانه‌های انار آماده مصرف [دوره 51، شماره 1، 1399، صفحه 113-123]
  • ویسکوزیته تأثیر فرایند تغلیظ حرارتی آب‌نارنج بر خواص فیزیکوشیمیایی و شاخصه‌های رنگی عصاره آن [دوره 51، شماره 4، 1399، صفحه 805-818]

ه

  • هزینه بررسی الگوی مصرف انرژی، آنالیز حساسیت و عملکرد اقتصادی تولید آلوی بخارا در شهرستان خوانسار [دوره 51، شماره 2، 1399، صفحه 263-272]
  • هزینه تولید رویکردی جدید در حسابداری جریان مواد و انرژی سامانه‌های کشاورزی: مطالعه موردی کلزا در استان اردبیل [دوره 51، شماره 4، 1399، صفحه 757-768]
  • هضم بی هوازی تعیین اجزاء بخش آلی زباله جامد شهری در کرج و تأثیر آن بر پتانسیل تولید بیوگاز [دوره 51، شماره 1، 1399، صفحه 63-76]
  • هلیس طراحی، ساخت و ارزیابی تغذیه‎کننده همزن‌دار هلیسی برای تغذیه مواد به درون دستگاه جداکننده تریبوایروالکترواستاتیک [دوره 51، شماره 2، 1399، صفحه 341-349]
  • هوادهی مخزن مطالعه تجربی و مدل سازی عددی جریان هوا در مخزن استوانه‌ای حاوی مواد متخلخل دانه‌ای با دو آرایش‌ مرسوم کانال‌های ورودی (H,F) [دوره 51، شماره 1، 1399، صفحه 89-97]